Klub beneficija za korisnike MED-EL kohlearnih implanata

U potrazi za informacijama o mogućnostima osiguravanja kohlearnih i slušnih aparata, Sajberuvce je razgovaralo i sa predstavnikom Studio Pulsar, distributerom kohlearnih implanata firme Med-El i slušnih aparata Audifon.

Prema informacijama kojima ova kuća raspolaže, tenutno u Srbiji ne postoji osiguranje koje nudi opciju osiguravanja procesora kohlearnog implanta marke Med-El, kao ni slušnih aparata Audifon.

Međutim, interesantno je pomenuti da za korisnike kohlearnih implanata ipak postoji ponuda dodatnih beneficija pri održavanju procesora. U pitanju je Med-El Advantage Club (u prevodu  Med-El-ov  Klub Beneficija) kreiran posebno za tržište Srbije*- u nastavku teksta, Sajberuvce vam prenosi detalje ovog programa.

VaucerMAC
ilustracija autora teksta, pravi vauceri izgledaju drugacije 🙂

 

Med-El Advantage Club svojim članovima nudi mogućnost da, za godišnju članarinu u iznosu od 75 evra, dobiju četiri vaučera sa popustom od 66% na servis i zamenu neispravnog dela audio procesora kod lokalnog distributera.

 

 

 

U klub se mogu učlaniti svi nosioci kohlearnih implanata firme Med-El  pod sledećim uslovima:
(1) da su u sistemu zdravstvenog  osiguranja Republike Srbije,
(2) da imaju spoljašnje jedinice koje  nisu Rondo i Sonnet,
(3) da su popunili zahtev za učlanjivanje u  klub – koji se dobija od lokalnog distributera (Studio Pulsar) i
(4) da su platili godišnju članarinu od 75 evra. Članarina se plaća direktno firmi Med-El u Austriji preko deviznog računa (instrukcije za plaćanje se takođe dobijaju od Studio Pulsar).

Vaučeri traju godinu dana od momenta uplate.

Vaučeri mogu pokrivati i akcesorije za procesore – u zavisnosti od modela procesora.

Obrada zahteva traje od tri nedelje pa do nekoliko meseci, zavisno od brzine odgovora firme Med-El iz Austrije.

Ukoliko se dogodi da u vremenu između podnošenja zahteva i fizičkog prispeća vaučera do  korisnika, dođe do situacije da korisnik ima potrebu za realizacijom nekog od vaučera – to se može dogovoriti na licu mesta sa Studio Pulsar, koji dalje realizuju popust sa centralom firme Med-El.

U slučaju da korisnik iskoristi sva četiri  vaučera za period kraći od godinu dana, dovoljno je da ponovi čitavu proceduru i nova godina članstva i novi vaučeri će mu biti dostavljeni  na korišćenje.

*Za korisnike iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore  – najbolje je da se kod lokalnog distributera Med-El kohlearnih implanata raspitaju o  mogućnosti učlanjenja i korišćenja beneficija koje pruža Med-El Advantage Club.

Sajberuvce planira razgovore i sa drugim distributerima slušnih pomagala, te se uskoro može očekivati više informacija na ovu i slične teme beneficija.

Ako vi imate interesantnu info ovog ili sličnog tipa – pište nam, javite! Svakako će nam značiti:)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share