Podrška u inostranstvu – kontakti predstavnika u drugim zemljama

Ide vreme letnjih odmora, što može da znači i odlazak na u drugu državu na neko vreme. Zato je, za sve nas koji imamo mališanere sa cyberuvcima, dobro znati (između ostalog:)) kome se obratiti ukoliko se (da ne čuje zlo! (evo i kucam o drvo – odozdo:)) u inostranstvu nešto desi sa aparatom, što zahteva brzu reakciju stručnog lica.

U nastavku posta su linkovi ka stranama sajtova AB-a, Cochlear-a i MED-EL-a gde se nalaze kontakti njihovih lokalnih distributera u svim zemljama u kojima su ovi brendovi prisutni. Pri traženju informacija elementarno znanje engleskog, biće od pomoći. Naravno, pitanje je politike proizvođača implanta kako preporučuje da se postupa u slučaju kvara aparata u drugoj zemlji– to je najbolje proveriti sa domaćim zastupnikom pre polaska na put.

Advanced Bionics (AB) kontakte svih  lokalnih distributera možete pronaći OVDE.

Za Cochlear više info o lokalnim kontaktima možete naći na OVOJ strani. Mada su dati kontakti klinika gde se vrše operacije, a ne od distributera. U slučaju hitnosti i to može biti od pomoći kao početna informacija gde tražiti podršku. Takođe, opcija je i nazvati distributera u Srbiji i pitati za kontakt u zemlji u kojoj se nalazite.

Predstavništvo MED-EL-a u određenoj zemlji možete pronaći OVDE. Potrebno je samo da u polju „Country” uz pomoć padajućeg menija upišete zemlju u kojoj se u trenutku kada vam je pomoć potrebna nalazite. Na primer, ukoliko ste na moru u Grčkoj i potrebna vam je pomoć oko implanta kada odete na OVAJ link i u padajućem meniju odaberete Greece, dobićete kontakt predstavništva u Solunu. Ako ne govorite engleski jezik, pronađite nekoga da vam pomogne sa prevodom.

Ukoliko imate detaljnije informacije ili iskustvo na ovu temu, bilo bi sjajno da nam pišete i podelite ih.

Lep dan želi Vam Vaše CyberUvce!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share