Novi termin poručivanja knjiga iz Lagune = sreda, 13.04. do 12h

Dosadašnje porudžbine knjiga iz Lagune su uspešno završene na obostrano zadovoljstvo!

DeadlineNovi termin prijema porudžbina za knjige iz Lagune na office@sajberuvce.org je do SREDE, 13.04. U PODNE.

Povratni mejl sa iznosom za uplatu možete očekivati u ponedeljak veče, a na uplate će se čekati 24 sata, nakon čega će u četvrtak ići porudžbina. Prispeće porudžbine je oko 48 sati nakon uplate od strane Sajberuvce-ta.

KAKO PORUČITI?

 

Imamo i jednu ozbiljnu molbu, porudžbinu šaljite samo ukoliko ste 100% spremni da ispunite uslove poručivanja u za to predviđenim rokovima. Razlog za ovu molbu je što izostanak uplate nekih od postojećih porudžbina može izazvati smanjenje procenta popusta, što opet zahteva prilagođavanje cena i slanje novih predračuna svim ostalim naručiocima – što dovodi do produžavanja celog procesa za celu grupu, dodatno uloženog vremena, energije i što je u ovom slučaju vrlo bitno, novca.
Verujemo da ovo neće biti slučaj, ali je važno da napomenemo da bismo omogućili da proces što uspešnije prođe i ispuni očekivanja.

Tu smo za sve dodatne info!

2 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share