Laguna i Sajberuvce – vesti o saradnji

knjige

Izuzetno zadovoljstvo nam je da Vam javimo da su jedna od najvećih izdavačkih kuća u zemlji – Laguna i Sajberuvce – udruženje koje se zalaže za ispunjavanje potencijala dece oštećenog sluha, započeli saradnju sa osnovnim ciljem da doprinesu raznovrsnijoj edukaciji, opštem razvoju i napretku dece oštećenog sluha.

Od danas, svi članovi udruženja Sajberuvce biće u mogućnosti da preko udruženja poruče sve od Lagunih izdanja sa popustom od 35%, i to sve uz besplatnu isporuku. 

Inicijativa saradnje sa Lagunom ostvarena je na preporuku i uz podršku članice Sajberuvceta, Maje Mladenović –mame jednog Viktora:)! (koju već mnogi od nas poznaju kao vrsnu kreatorku fantastičnih torti🙂

Kako poručiti – proces je jednostavan:

1.Odaberite knjige koje želite da naručite uz pomoć Sajberuvceta. Celokupnu ponudu knjiga za decu – Mala Laguna i za odrasle možete videti na sajtu laguna.rs

2.Svoju narudžbinu i pošaljite na mejl Sajberuvceta office@sajberuvce.org

U naslovu mejla napišite „Laguna – vaše ime i prezime” (na primer „Laguna-Mira Miric”). U sadržaju mejla napisite naziv knjige, cenu bez popusta-po komadu i broj komada koje naručujete. Ukoliko naručujete više od jedne knjige, informacije o svakoj knjizi zapišite u zasebnom redu.

Primer:

  • Prava istorija sveta, Njuz.net/699din/1kom
  • Nećeš mi verovati, Branko Ćopić/399din/2kom
  • Mravac mrav, Jelica Greganović/499din/1kom

UKUPNO: 1996 din (bez popusta)

3.Nakon konsolidovanja svih porudžbina za određeni termin, Sajberuvce će Vam poslati iznos koji treba da uplatite za Vašu porudžbinu.

  • Prava istorija sveta, Njuz.net/699din/1kom
  • Nećeš mi verovati, Branko Ćopić/399din/2kom
  • Mravac mrav, Jelica Greganović/499din/1kom

UKUPNO: 1388,1 din (popust 35%*)

4.Navedeni iznos možete uplatiti na račun Sajberuvceta, obavezno sa naznakom ko je uplatilac – Vaše ime i prezime, kao i da su u pitanju Lagunine knjige. Takođe, možete dati i gotovinu za koju ćete dobiti priznanicu.

Primer:

Uplatilac: Mira Mirić

Svrha: Laguna – Mira Mirić, 23/02/2016

Korisnik: Sajberuvce

Suma: 1388,1 din

Žiro račun: 170-30025769000-21

Napomena: Kopiju uplatnice sačuvajte dok ne preuzmete knjige koje ste naručili.

5.Podela pristiglih knjiga biće zakazana unapred na određenom mestu u Beogradu i u određeno vreme. Ukoliko bude onih koji ne budu mogli da se uklope, biće organizovani dodatni termini – uklapaćemo se dok ne optimizujemo ceo proces 🙂 Za članove Sajberuvceta koji žive u drugim mestima u Srbiji, za sada nemamo efikasno rešenje dostave osim da oni, ili neko koga ovlaste preuzme knjige u Beogradu. Sajberuvce je otvoreno za sve predloge i sugestije po ovom pitanju.

 

*Kako bi moglo da nastavi da funkcioniše, Sajberuvce će zadržavati 5% od uplaćene sume za sopstvene tehničke potrebe (uključeno je u primerima kalkulacija datim u prethodnom tekstu).

Za početak, Sajberuvce će naručivati knjige jedanput u par nedelja zavisno od interesovanja. Informacije o terminima naručivanja će biti unapred istaknuti na sajtu i našoj FB strani.

Termine poručivanja, uslove plaćanja i isporuke ćemo zajedno prilagođavati vremenom. Sada smo na početku  i zbog toga su nam posebno važni Vaše razumevanje, strpljenje i komentari.

Koliko Vam se dopadaju ove novosti?

Otvoreni smo za sve Vaše sugestije i predloge. Pišite nam na office@sajberuvce.org. Trudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Radujemo se ovom  i još mnogim drugim lepim projektima koje ćemo zajedno ostvariti – za bolje danas Sajberuvaca!

 

 

5 Comments

    1. Draga Brankice, ovo je prvi korak u nizu ideja koje treba realizovati. I drago mi je da ti se dopada. Hvala na pohvali i pozdravi mog „kuma“ koji mi je dao ime, mama Viktor😉

  1. Bravo. Srećan početak. Ja sam već neko vreme član Lagune. 🙂 Drago mi je da je uspostavljena saradnja. Biće to obostrano korisno. Puno uspeha:)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share