Hoćete u Austriju na međunarodni kongres o oštećenju sluha, FCEI u Junu 2018? Pročitajte više i prijavite se na konkurs za besplatno učešće

Četvrti međunarodni kongres posvećen saradnji stručnjaka i porodica dece oštećenog sluha – FCEI (Family Centered Early Intervention), održaće se od 13. do 16. juna 2018. godine u mestu Bad Išl, Austrija. I ove godine, određeni broj porodica dece sa  kohlearnim implantima će dobiti sponzorisano učešće – u punom ili delimičnom iznosu, zavisno od odluke organizatora. Znanje engleskog jezika je više nego poželjno.

Saznajte više o samom Kongresu ovde.

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete na Kongresu, pošaljite nam mejl na office@sajberuvce.org i mi ćemo Vam poslati formular koji treba popuniti i poslati ga na adresu koju ćemo Vam takođe poslati. Rok za slanje prijava mejlom u Austriju je kraj oktobra 2017. godine.

Broj mesta koja će biti sponzorisana je ograničen i odluka o izboru onih porodica koje će ući u sponzorisani program je isključivo na organizatoru.

Cilj Kongresa je okupljanje profesionalaca iz različitih oblasti, pristalica ranog porodičnog pristupa pri ranoj dijagnostici i intervenciji dece oštećenog sluha, kao i roditelja te dece, a sve radi unapređivanja nacionalnih programa rane intervencije kod dece oštećenog sluha.

P.S. U formularu za prijavu za sponzorstvo se traži navođenje članstva u organizaciji, tako da ako još uvek niste član Sajberuvceta, evo prilike – samo kliknite OVDE.

P.P.S. 23. avgusta je u ovom postu promenjena slika sajta i adresa FCEI, jer nam je stiglo obaveštenje organizatora da su otvorili novi sajt.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share