Čarobna knjiga i Sajberuvce

carobnaknjigalogoDragi članovi Sajberuvceta!

Od danas preko Sajberuvce-ta možete naručivati sva izdanja Čarobne knjige sa 40% popusta!

Čarobna knjiga i Sajberuvce spremaju veliko iznenađenje za ljubitelje knjiga i stripova na jesen ove godine, o čemu ćemo tek pisati opširnije. U međuvremenu, ova izdavačka kuća će podržati Sajberuvce pri ostvarivanju osnovnog cilja udruženja, specijalnim popustom od 40% na sva svoja izdanja. Među izdanjima Čarobne knjige, osim popularnih naslova najpoznatijih domaćih i stranih autora, nalaze se i tinejdžerska književnost i stripovi u tvrdom povezu.

Kako poručiti:

1.Odaberite knjige koje želite da naručite uz pomoć Sajberuvceta. Sva izdanja Čarobne knjige  možete videti na sajtu http://www.carobnaknjiga.rs/

2. Svoju narudžbinu i pošaljite na mejl Sajberuvceta office@sajberuvce.org

U naslovu mejla napišite „Čarobna knjiga – vaše ime i prezime” (na primer „Čarobna knjiga-Ana Antic”). U sadržaju mejla napisite naziv knjige, autora, cenu u knjižarama i broj komada koje naručujete. Ukoliko naručujete više od jedne knjige, informacije o svakoj knjizi zapišite u zasebnom redu.

PRIMER:

Naziv Komada Puna cena
MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA, Ekart Tol 1 799
RIP KIRBI 4, Aleks Rejmond 1 1699
UKUPNO: 2498

 

3. Nakon konsolidovanja svih porudžbina za određeni termin, Sajberuvce će Vam poslati iznos koji treba da uplatite za Vašu porudžbinu.

PRIMER:

Naziv Komada Puna cena bez PDV-a popust 40% PDV 10% 5% Krajnja cena
MOĆ SADAŠNJEG TRENUTKA, Ekart Tol 1 799 726.36 435.82 479.40 36.32 515.72
RIP KIRBI 4, Aleks Rejmond 1 1699 1544.55 926.73 1019.40 77.23 1096.63
UKUPNO: 2498 1612.35
Ušteda 885.65

 

4. Navedeni iznos možete uplatiti na račun Sajberuvceta, obavezno sa naznakom ko je uplatilac – Vaše ime i prezime, kao i da su u pitanju knjige Čarobne knjige. Takođe, možete dati i gotovinu za koju ćete dobiti priznanicu.

PRIMER:

Uplatilac: Ana Antic

Svrha: Čarobna knjiga– Ana Antic, 03/06/2016

Korisnik: Sajberuvce

Suma: 1612,35 din (suma sa popustom koji ste dobili od Sajberuvceta za uplatu)

Žiro račun: 170-30025769000-21

Napomena: Kopiju uplatnice sačuvajte dok ne preuzmete knjige koje ste naručili.

 

5. Podela pristiglih knjiga biće zakazana unapred na određenom mestu u Beogradu i u određeno vreme. Ukoliko bude onih koji ne budu mogli da se uklope, biće organizovani dodatni termini – uklapaćemo se dok ne optimizujemo ceo proces :) Za članove Sajberuvceta koji žive u drugim mestima u Srbiji, za sada nemamo efikasno rešenje dostave osim da oni, ili neko koga ovlaste preuzme knjige u Beogradu. Sajberuvce je otvoreno za sve predloge i sugestije po ovom pitanju.

Za početak, Sajberuvce će naručivati knjige jedanput u par nedelja zavisno od interesovanja. Informacije o terminima naručivanja će biti unapred istaknuti na sajtu i našoj FB strani.

Kako bi moglo da nastavi da funkcioniše, Sajberuvce će zadržavati 5% od uplaćene sume za sopstvene tehničke potrebe.

Termine poručivanja, uslove plaćanja i isporuke ćemo zajedno prilagođavati vremenom. Sada smo na početku  i zbog toga su nam posebno važni Vaše razumevanje, strpljenje i komentari.

Koliko Vam se dopadaju ove novosti?

Otvoreni smo za sve Vaše sugestije i predloge. Pišite nam na office@sajberuvce.org. Trudićemo se da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

Radujemo se ovom  i još mnogim drugim lepim projektima koje ćemo zajedno ostvariti – za bolje danas Sajberuvaca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Molimo Vas unesite odgovarajući broj * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Share